хотіла сказати, що ти песиміст, проте подумала, що якщо ти в Карпати їздив без лопати та балонного ключа, то песимістом тебе точно не назвешЗ таким набором "фігур" швидко до верху заб'єш
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature may not be available in some browsers.
хотіла сказати, що ти песиміст, проте подумала, що якщо ти в Карпати їздив без лопати та балонного ключа, то песимістом тебе точно не назвешЗ таким набором "фігур" швидко до верху заб'єш
У меня пока еще все влазит, но сегодня мацал потолок с мыслью прилепить на него что-нибудьЗ таким набором "фігур" швидко до верху заб'єш
Я долго искал зимнюю с телескопической ручкой, чтоб в багажник влазила. В инете не нашел, в строительном магазине не нашел.Балонний ключ у мене є. Плюс монтажний балончик-герметик для колес
А от лопати не має ((
Доречі, де можна придбати якусь компактну лопатку для снігу? Щоб лежала в багажнику про всяк випадок.
Ага, ще й окопатись можна така ж їздить у багажнику!https://militarist.ua/catalog/armey.../m-tac-lopatka-skladnaya-s-chekhlom-chernaya/
Прошлого року таку придбав. Вугілля кидати не зручно, та колеса вишребти піде.
Взагалі, за 20 років водійського стажу у мене ніколи не виникало проблем зі снігом. Скільки у мене не було автомобілів - від 21-ї Волги з її трьома передачами, Опелів різних, Таврії і ось Равона - я жодного разу ніде не застряг в снігу. Жодного. Чи то так таланить чи то просто є тяма до цього.хотіла сказати, що ти песиміст, проте подумала, що якщо ти в Карпати їздив без лопати та балонного ключа, то песимістом тебе точно не назвеш
ще тому, що в твого равона є гараж а так, зранку відкопай машину, ввечері розкопай паркомісцеТому я не маю лопати в багажнику
щодо снігу (як і калюж, піску, багнюки та інших дорожніх неприємностей): не знаючи броду - не лізь у воду.Легше аналізувати наперед
Чем круче джип- тем дальше идти за трактором!щодо снігу (як і калюж, піску, багнюки та інших дорожніх неприємностей): не знаючи броду - не лізь у воду.
откопай СВОЮ машину, если не угадал с сугробом, то в качестве "приза" откапаешь машину соседа, а потом еще бонусом откапаешь своюа так, зранку відкопай машину,
Так. Гараж це великий плюс. Полегшує життя. Хоча взимку буває замітає ворота по пояс. А як проїде снігоприбиральна машина та наверне кучугуру під ворота, то ще гірше.ще тому, що в твого равона є гараж а так, зранку відкопай машину, ввечері розкопай паркомісце
А может тебе сразу снега дать. Иж чего удумал. Самим мало. Свой снег иметь надо, а не просить у других.фото давайте, у нас нет снега
я готов вам весь свой отдать с потрохами, лишь бы у нас его вообще не было, забирайтеА может тебе сразу снега дать. Иж чего удумал.
А-а-а.... так вот кто намусорил нам тут своим снегом!я готов вам весь свой отдать с потрохами, лишь бы у нас его вообще не было, забирайте