А теперь будешь просто фоткать.Омг, я тоже незнал, попробую в Элантре, может тоже работает А то с шазамом треки ловлю)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature may not be available in some browsers.
А теперь будешь просто фоткать.Омг, я тоже незнал, попробую в Элантре, может тоже работает А то с шазамом треки ловлю)
Не, БЖ нет. Ты наверное что-то путаешь. Elantra MD 11-13 готов очень много на дорогах, гораздо меньше другой модификации - 14-15, она почти ничем не отличается внешне от предыдущего поколения, для тех кто не знает куда смотреть =)А есть БЖ про елантру?
В 11-12 году интересовался этой машинкой, но как-то не срослось. И с тех довольно мало их вижу на дорогах.
Я на права в конце 2011 года сдавал, тогда же и в автосалон заглянул. Как раз рестайл акцента, елантры, сонаты появились.Не, БЖ нет. Ты наверное что-то путаешь. Elantra MD 11-13 готов очень много на дорогах, гораздо меньше другой модификации - 14-15, она почти ничем не отличается внешне от предыдущего поколения, для тех кто не знает куда смотреть =)
ЗЫ: Я про эту машину знаю буквально все, все ее детские и не очень болезни =)
Про це я знаю. І про габарити (лівий/правий) теж знаю. А от цю фішку тільки-но занйшовОлег, надеюсь, что про прощальный свет ты в курсе
В том, что тормозам не делал профилактику. Раз в год тормозам нужно профилактическое обслуживание: смена жидкости, чистка, смазка направляющих, тросов, проверка резинок и уплотнений и т.д. и т.п.Так, а в чому може бути проблема?
раз в год тормозуху менять? не 45 тыс, как по регламенту?смена жидкости
Тормозная жидкость не изнашивается/вырабатывается, а стареет. Старение тормозной жидкости заключается в ее гигроскопичных свойствах: она, как губка, вбирает в себя всю влагу из воздуха, из-за чего у нее понижается точка кипения. А понижение точки кипения приводит к появлению эффекта ватности тормозов в случае активного торможения. А если сделать много активных торможений подряд, то может вообще привести к пропаданию тормозов вообще.@garikafterwork до речі, в тебе скрип не повернувся? Мені наче на ТО все змастили, скрипіти перестало, а зараз, коли мокро, знову з'явився скрип
раз в год тормозуху менять? не 45 тыс, как по регламенту?
В ряды смертников решил вступить?Ні. Не скрипить. Але оце заклинило ((
Може треба змазати по усій площині колодки, де вона треться по корпусу?
Раз на раз не приходится (с).От чесно, на жодній машині ще не клинило ручні гальма. Навіть і не знаю чому так?
у лансера моего это вообще норм болячка несколько раз уже было. Сейчас после дождей вроде снова начало тереть. Понаблюдаю еще, оно лиОт чесно, на жодній машині ще не клинило ручні гальма. Навіть і не знаю чому так?
Тобі коли ставили гбо знімали колектор??Поставив балон на 34 літра. Теж хотів 43, але менеджер мене наочно переконав, що цього не варто робити - узяв балон на 43 літра і... він просто не став. Тобто, його можна було б засунути, трохи деформувавши задню стінку відсіку запаски, але то було б тупо, як на мене. Ну і по висоті він реально випирає над рівнем підлоги багажника. Ні, я не готовий до таких естетичних збочень. 34 літра, до повного десь 27-29 літрів. Цього має вистачити для моїх потреб.
В остальному це: STAG Q-Box Plus OBD, форсунки Barracuda.
"Кнопку" поставив у відсіку під торпедою де вмикаються обігрівачі сидінь. До мене був вже Равон, то кнопку впихнули біля джойстика регулювання дзеркал. Ні. Це не те місце. Та й нівечити панель... Знизу їйсаме місце. Акуратно та гарно.
На свіжому мастилі та на газу двигун став якимось "зефірним". Працює тихенько і м'яко.
Різниці з бензином не відчув. Топить, що на бензі, що на газу однаково.
БК показує приблизно таку ж миттєву витрату пального як і до цього на бензині.
На все про все 11 803 грн.
Я усім задоволений
Треба тільки не забути долити антифріз, бо рівень упав. До речі, який у нас залито антифріз? Що купувати в магазині?
Посмотреть вложение 641
Я вже звик до тонованого вітрового скла - так, трохи обережніше треба бути. Та то дрібниці в порівнянні з утрішньою прохолодою посеред спекотного дня.Забираю назад свої слова про погану роботу кондиціонера. Сьогодні навіть трохи замерз. Сунувся десь хвилин 20 під деревами, у затінку, і спіймав себе на думці, що якось трохи прохолодно мені в салоні. Аж навіть занадто. А в порівнянні з вулицею, то взагалі північний полюс.
Коротше, треба тонувати машину. Бо, уся проблема в тому, що салон гріє себе сам з середини і кондиціонер не встигає усе то охолоджувати.