Heretic
Активный участник
А как вопрос с з/ч - фильтр, прокладка? И, если делать частичную, какое масло? GM?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature may not be available in some browsers.
это основной вопрос, были бы они в наличии у нас, проблем с заменой вообще не было, а пока болт или за космические неадекватные деньги.А как вопрос с з/ч - фильтр, прокладка?
Тут все є по цьому.А как вопрос с з/ч - фильтр, прокладка? И, если делать частичную, какое масло? GM?
Два місяці пошуку, купа грошей болі, страждань та сивого волоссяВот с этим как раз и сложности... По опыту коллег
@AlexAGC расскажи
Якщо пощастить, на Сирецькій мені обіцяли залити якесь лайно якого навіть в інтернеті не було. А GM вони ніби більше не планували замовляти.Диллер льет вот это
там есть только номера, которые хрен где найдёшьТут все є по цьому.
Офігіти можна.... Ну, атф можна у тому ж автозвуці купити, а от фільтр і прокладку. Може справді чекати, поки @digital їхатиме "на москву", і сформувати колективне замовлення?А GM вони ніби більше не планували замовляти.
я не против, но это будет скорее всего следующей весной.Може справді чекати, поки @digital їхатиме "на москву", і сформувати колективне замовлення?
у нас барыги любят прилепить +100% как в порядке вещейА чому ціна вдвічі відрізняється?
Раніше вона була однакова і там і там, тепер вже ні...А чому ціна вдвічі відрізняється?
А прокладку так і не знайшов же ти?
Можна замовити доставку колективну в когось з узбекістану або з рашки.тут кто-то еще в россию мотается вроде
я промониторил вчера, доставка с рашки до харькова будет 25-30$Можна замовити доставку колективну в когось з узбекістану або з рашки.
А якщо до Бєлгорода?я промониторил вчера, доставка с рашки до харькова будет 25-30$
с узбекистана наверное будет так же, и проще у тексако заказать
До речі, може в тексако і дійсно легше замовити. Головне компанію зібрати.з узбекістану а
а кто заберет в белгороде? думаешь тебе по укр паспорту отдадут в службе доставки россии?А якщо до Бєлгорода?
Металеві частинки висять на магнітах а не в маслі плавають в більшості.Ну раз я частичную так часто делаю, то маленько успокаивает меня это внутри.
Тссс, не расшатуй мое спокойствие, я и сам это знаюМеталеві частинки висять на магнітах а не в маслі плавають в більшості.
еще ни разу не делал. планирую на ближайшем ТО.Питання до знавців, які вже сягнули 40 000 км пробігу.
Треба робити планову часткову заміну мастила в АКПП? Бо в мануалі, здається, це треба робити на 60К... Якщо не помиляюсь.
Наразі, 42 000 на спідометрі. Планую ТО.