Ще пару цеглин в город ГБО-шників від яких я пішов.
Усі вихідні проїздив на бензині, бо дуже смерділо газом. Перекрив клапан на балоні і фсьо. Чекав сьогоднішнього дня, щоб заїхати на "Времяя газа", де я тиждень тому проходив ТО.
Приїхав з пустим балоном. Кажуть мені хлопці - поїдь заправ трохи, щоб можна було зрозуміти звідки "утєчка".
Заїхав на Glusco. Задули до повної. Виходжу на вулицю, бачу один заправщик зазирає під машину, а інший біжить з вогнегасником!
Підбігаю. Чую шипить під капотом. Швидко відкриваю багажник. Добре, що там вже все відкрито до клапану було. Перекриваю клапан.
Йдемо дивимося під капот.Валить з-під кришки редуктора.
Приїжджаю назад до "газовщиків".
Ті відкривають редуктор. Усе добре, але не оригінальна прокладка стоїть. Кажуть, що у Томасето прокладка на увесь термін експлуатації. Вона зеленого кольору і еластична. А у мене якась звичайна гумова, чорного кольору.
Коротше, з третього разу, після того, як замінили гвинти на такі, що мають ширшу "шляпку", вдалося вирішити питання.
А воно ж давно травило, бо вже давно у мене був інколи з'являвся запах газу в салоні.
"Время газа", до речі, зробили все безкоштовно. Напевно, через то, що я лише тиждень тому був у них на ТО.
Черговий раз вони нагадали мені, що треба замінити мультиклапан на новішу модель.
Та й таке...