R4/Cobalt Ravon R4

Статус
Закрыто для дальнейших ответов.
Ніхто нікого не змушує, я як приклад сьогодні вранці забираю пацанів на тренування і везу їх на автобус, в кожного сумка з амуніцією, от я забираю свого, відкриваю багажник, кладу сумку, запускаю двигун, трохи грію авто вмикаю музику і тоді їду за іншим, глушу мотор виймаю ключі, вимикається музика і опалення салону і відкриваю багажник, сідаю запускаю мотор, іду за іншим, повторюю ситуацію з глушінням та запуском двигуна вимкненням опалення та магнітофону, а навіщо? я можу приїхати натиснути на кнопку, вийти закинути сумку за 30 сек і поїхати далі. А продірявлина панелька є в продажі за 200 грн. буду продавати поставлю нову якщо естету не сподобається.

Пока ключ в замке кнопка открытия багажника не нем не работает
Открою страшнейшую тайну: таки работает! Только надо 2 раза тыцьнуть на кнопку на брелке. :tss: Судя по всему, камрад romanckua работая таксистом для спортсменов, про эту мегасекретную функцию тоже не подозревает :D

ЗЫ. Только Железяке не говорите, пусть мучается

Кнопка не працює, в моєму авто при витягнутому ключі потрібно 2 рази тицять щоб відкрився багажник, та це і на самих ключах вказано. Авто 2020 р.в. равон р4

Само собой нажимал дважды - реакции нету, не работает пока ключ в замке.

Само собой нажимал дважды - реакции нету, не работает пока ключ в замке.
Может не на ту кнопку тыцяеш,?? У меня работает,хоть в замке с работающим двигателем,хоть с заглушенным.

Вентиляция салона
Дефлекторы от Ваз 4шт- 105грн
IMG_20220808_143900.jpg IMG_20220808_143730.jpg IMG_20220808_143748.jpg

Посадил резиновые заглушки в арках на герметик, тк. левая провалилась в салон и было немного грязи в багажние.
Герметик-60грн
IMG_20220808_143814.jpg IMG_20220808_143829.jpg

Последнее редактирование модератором:
Антикор арок, частично днище.
Мастика Acoustics 2 кг. 2шт-320грн
Посмотреть вложение 8936

Поменял родную щетку стеклоочистителя, отпахала 5лет и тереть нормально перестала)
Bosch Eco 650- 85грнПосмотреть вложение 8937
а как часто нужно этим мазать? мне в салоне кое как обработали 5 лет назад , что снова нужно?

а как часто нужно этим мазать? мне в салоне кое как обработали 5 лет назад , что снова нужно?
Гугл пишет раз в 5 лет обновлять/смотреть на состояние. У меня все с антикором отлично, просто замазал те места которые в салоне не обработали, что бы не ставить задние подкрылки (оригинальные дорогомана) дополнительно обработал арки в 3слоя.

Вентиляция салона
Дефлекторы от Ваз 4шт- 105грн
Посмотреть вложение 8918 Посмотреть вложение 8919 Посмотреть вложение 8920

Посадил резиновые заглушки в арках на герметик, тк. левая провалилась в салон и было немного грязи в багажние.
Герметик-60грн
Посмотреть вложение 8921 Посмотреть вложение 8922
Доброго вечора, а де купували дефлектори?

Теж варіант, а як їх кріпили?
Доречі вазовські якого діаметру?

Доброго вечора, а де купували дефлектори?
Я купував у місцевому магазині, який торгує меблевою фурнітурою. Коштують набагато дешевше ніж в Епіцентрі або ВАЗівські в автомагазині, і діаметр більше (60 мм у меблевому та 50 мм в Епіцентрі)
Але довелося доопрацювати гострим ножем і вирізати зайві ґрати. На фото було/стало
решетки.jpg

Я такі самі купив) Але прорідив ряди набагато слабше, так щоб крупною пилюкою не забыло в багажнику, але щоб був вигляд.
IMG_20220817_091908.jpg

Последнее редактирование модератором:
Але прорідив ряди набагато слабше, так щоб крупною пилюкою не забыло в багажнику
Эти сеточки в обшивке багажника и в полке под задним стеклом. Откуда там движение крупной пыли??? Поток воздуха идёт со стороны салона - просто не открывайте окна и будет вам счастье, фильтр салона спасет)

Статус
Закрыто для дальнейших ответов.
Назад
Вверх Снизу