Поздравляю! Очень правильно.Приєднуюся до тих хто теж гробить клапана кнопку взяв led-600. Щось мені здається вона влізе там де на торпедо заглушка біля аварійки.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature may not be available in some browsers.
Поздравляю! Очень правильно.Приєднуюся до тих хто теж гробить клапана кнопку взяв led-600. Щось мені здається вона влізе там де на торпедо заглушка біля аварійки.
Мысли вслух помогают определиться А может кто еще прикупит Р3, то пригодится!П. С. Я тут рассуждаю, а у людей в основном равоны р4 и р2).
Предупреди установщиков, что в твоем моторе во впускном коллекторе заслонки стоят возле самой головы.Ну что же. Завтра на установку гбо. Интересно куда они придумают редуктор поставить. Кнопку в салоне на торпедо не хочется ставить. Там, где я бы ее ставил накладка неплохая. Дырявить не хочется. Выбрал два варианта. Заглушка кнопки авартйки справа. Или вообще возле ручника напротив кнопки отключения esp.
П. С. Я тут рассуждаю, а у людей в основном равоны р4 и р2).
А от за це дякую!!! Дуже вчасноПредупреди установщиков, что в твоем моторе во впускном коллекторе заслонки стоят возле самой головы.
Це ж ми говоримо про "вихревые заслонки"? і за врізку штуцерів?Предупреди установщиков, что в твоем моторе во впускном коллекторе заслонки стоят возле самой головы.
Это внутренняя чуйка.Але щось все рівно всередині напряглось
даЦе ж ми говоримо про "вихревые заслонки"? і за врізку штуцерів?
Сейчас , на пробеге 125 000 , после некоторых проблем с клапанами я вспомнил как пару лет назад Cobox говорил, что во многом зависит от правильности установки и настройки ГБО.Якщо в бортовик завітає АДВОКАТ, то він може багато чого цікавого розказати про ГБО і пробіги.
Або зайди в його бортовик, почитай.
Істина.Так что газ ставить нужно, но ставить правильно.
Ні, немає зиску.Якщо пробіги від 10 к в рік є сенс та головне в ГБО щоб не біднило.
В мене пробіги в рік до війни 18-20к. Зараз вийшло десь 15к. Авто не міняю часто. Зазвичай користуюсь авто 5 років і більше. + мене радують суми в чеках більше ніж коли я до повного заправляю бак бензину. + я оцінив наявність двох баків під час війни. Так, що не в грошах справа. Я вже витратив 21к на гбо. Це я запчастини скупив в інтернеті ті, що хотів, а за роботу заплатив окремо.З пробігом 10 окупність буде більше 2х років, краще не чіпати нічого
такЧи так це?
Не именно такое, но похожее - попроще и подешевле я ставил.Хтось таке ставив? :