Я теж так думав поки позавчора не проїхався по Київ - Харків. Дорога не почищена. Під снігом лід. Між деревами так дув вітер, що ледь не боком їхав. Такий треш на Равоні у мене був вперше.
Взагалі дивує підготовленість дорожніх служб до снігопаду. Сніг валить, а по дорозі я зустрів лише дві снігоприбиральні машини. Бориспільська об'їзна дорога взагалі в такому ауті була.
Що казати... Як у ФБ одна дівчина писала: "дивно, що сільські дороги прочищені краще ніж дороги міжнародного сполучення!"
Полтавська область - стоїть.
Кіровоградська - стоїть.
В снігових заметах посеред поля тисячі автомобілів у багатокілометрових заторах.
Цікаво, якби зараз сипонуло так як у березні 2013 -го? Був би всеукраїнський колапс.
Взагалі дивує підготовленість дорожніх служб до снігопаду. Сніг валить, а по дорозі я зустрів лише дві снігоприбиральні машини. Бориспільська об'їзна дорога взагалі в такому ауті була.
Що казати... Як у ФБ одна дівчина писала: "дивно, що сільські дороги прочищені краще ніж дороги міжнародного сполучення!"
Полтавська область - стоїть.
Кіровоградська - стоїть.
В снігових заметах посеред поля тисячі автомобілів у багатокілометрових заторах.
Цікаво, якби зараз сипонуло так як у березні 2013 -го? Був би всеукраїнський колапс.

. Отговорка - а мне нравиться в снег кататься
. Ну что тут скажешь
! Благо трактор с отвалом по улице "прокатился" 
Эта неделя настоящий вызов для Р2. Пока держит марку достойно. Особенно выручают режимы I и L Гребет себе и гребет. сосед вот недавно на Джетте побоялся ехать, машину вечером бросил на въезде, за километр. Равон справился, метров 300 вообще один рано утром ехал, колею пробивал, потом колея от внедорожника началась. Да и в Киеве, когда пробка на днях на Левобережке была при выезде на Броварской из-за буксующих легковушек, Равон по свободной полосе бодро наверх выехал. Понятно, что снег свежий, мягкий, и границы проходимости тоже надо чувствовать. Резина Дебика Фриго 2, размер 165/65/14.