Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature may not be available in some browsers.
Я тоже её уже хорошенько приложил, глубокие царапины до пластика снизу, когда в лужу с ямой влетел при выезде с промзоны, с обоих сторон губы снизу Благо что пластик, гнить не будет.orange сказал(а):без потерь?
я уже губу нижнюю на одной коварной бровке потерла
я с первой машиной помню страшно переживала, отдельно потому, что во дворе местные соседи-водители будут говорить "блондинко" сразу все ездила красила, рихтовала, чтоб все было красиво, и на мойку каждую неделю :oops:digital сказал(а):orange сказал(а):Очень расстроился по началу, но уже попустило
а резина размерностью какая?garikafterwork сказал(а):Та нормально усе. Але постійне "клювання" носом не давало змоги прискорюватись. Цей відрізок шляху подолав за удвічі більший час ніж на попередніх своїх автомобілях. І цей стукіт у правій стійці, це капець :x :x :x
у меня сильно скрепит правая часть сидухи задней на замке.garikafterwork сказал(а):До речі, про стукіт у правій задній частині кузова, який після першої тисячі кілометрів став дотошно -діставучим. Я думав що стукає амортизатор. Бо, звук був саме такий і з'являвся на глибоких вибоїнах і під час "зкручування" кузова (при заїжджанні на бордюр, тощо).
Учора, під час ТО-0, розповів про нього менеджеру Сергію. Він одразу запевнив мене, що це не може бути стійка. "Скоріше за все це заднє сидіння" - сказав він мені. І, в рамках експерименту , намотав ізоленту на вуха замків задніх сидінь.... Фсьо... Нічого не стукає.
А я вже грішив на стійку та заводський дефект.
:oops:
Ізолента наше фсьо
Сьогодні ставлю ГБО :geek:
о, нам про сидіння ваше розповідавgarikafterwork сказал(а):Він одразу запевнив мене, що це не може бути стійка. "Скоріше за все це заднє сидіння" - сказав він мені.
чекаємо на звіт який вирішили ставити балон? літраж?garikafterwork сказал(а):Сьогодні ставлю ГБО :geek: