Поставив балон на 34 літра. Теж хотів 43, але менеджер мене наочно переконав, що цього не варто робити - узяв балон на 43 літра і... він просто не став. Тобто, його можна було б засунути, трохи деформувавши задню стінку відсіку запаски, але то було б тупо, як на мене. Ну і по висоті він реально випирає над рівнем підлоги багажника. Ні, я не готовий до таких естетичних збочень. 34 літра, до повного десь 27-29 літрів. Цього має вистачити для моїх потреб.
В остальному це: STAG Q-Box Plus OBD, форсунки Barracuda.
"Кнопку" поставив у відсіку під торпедою де вмикаються обігрівачі сидінь. До мене був вже Равон, то кнопку впихнули біля джойстика регулювання дзеркал. Ні. Це не те місце. Та й нівечити панель... Знизу їйсаме місце. Акуратно та гарно.
На свіжому мастилі та на газу двигун став якимось "зефірним". Працює тихенько і м'яко.
Різниці з бензином не відчув. Топить, що на бензі, що на газу однаково.
БК показує приблизно таку ж миттєву витрату пального як і до цього на бензині.
На все про все 11 803 грн.
Я усім задоволений
Треба тільки не забути долити антифріз, бо рівень упав. До речі, який у нас залито антифріз? Що купувати в магазині?
В остальному це: STAG Q-Box Plus OBD, форсунки Barracuda.
"Кнопку" поставив у відсіку під торпедою де вмикаються обігрівачі сидінь. До мене був вже Равон, то кнопку впихнули біля джойстика регулювання дзеркал. Ні. Це не те місце. Та й нівечити панель... Знизу їйсаме місце. Акуратно та гарно.
На свіжому мастилі та на газу двигун став якимось "зефірним". Працює тихенько і м'яко.
Різниці з бензином не відчув. Топить, що на бензі, що на газу однаково.
БК показує приблизно таку ж миттєву витрату пального як і до цього на бензині.
На все про все 11 803 грн.
Я усім задоволений
Треба тільки не забути долити антифріз, бо рівень упав. До речі, який у нас залито антифріз? Що купувати в магазині?
Последнее редактирование: