Просто насаживаются, сзади побокам резинка. Резинку родную с педали тормоза нужно снять, а педаль газа нет, но саму накладка нужно немного согнуть по педали.А как они закрепляються?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature may not be available in some browsers.
Просто насаживаются, сзади побокам резинка. Резинку родную с педали тормоза нужно снять, а педаль газа нет, но саму накладка нужно немного согнуть по педали.А как они закрепляються?
Переехали? Ого... Хорошо, это ближе)Делал на новом сто Асия , которые переехали со Столбовой на Л.дорогу 114 в бывший Богдан.
Хорошо? Ничего хорошего , они бы ещё, плять, в Арциз переехали! Переезжать надо поближе к Трутню и цивилизации-на посКотПереехали? Ого... Хорошо, это ближе)
На Поскоте есть свой дилер в Лесках это АисХорошо? Ничего хорошего , они бы ещё, плять, в Арциз переехали! Переезжать надо поближе к Трутню и цивилизации-на посКот
На Поскоте есть свой дилер в Лесках это Аис
В переводе на киевский это в Ирпене на центральной улице есть свой дилер это Аис
Скорее - за ТроещинойВ переводе на киевский это в Ирпене на центральной улице есть свой дилер это Аис
як дилери вони ніби норм, продали машину не погано, і з оформленням допомогли, і резину допомогли знайти... але як СТО то це ппц... вандали кляті... руки би їм за такі прикрутки номерних рамок повідриватине... просто словосочетание "дилер АИС", зная как они рукажопничают, например, саморезами зафигачить номер к крышке багажника - уже смешно звучит.
ну, продавати погано - то вже взагалі за межею добра і злапродали машину не погано
не безкоштовно ж, я думаюі з оформленням допомогли
ну, звісно ж не безкоштовно... на це потратились мої гроші, але заощадились дорогоцінні години і нервине безкоштовно ж, я думаю
Будь який салон може оформити авто без тебе, тут вже питання в ціні)ну, звісно ж не безкоштовно... на це потратились мої гроші, але заощадились дорогоцінні години і нерви
яка у більшості більш-менш однакова ще не бачила автосалону, який не пропонує послуги по реєстрації авто, причому завжди за притомні грошівже питання в ціні
угу... але до прикдалу за пошук зимової резини і перезувку грошей не взяли... самі шукали, далі відправили смс з назвою і т.д. щоб я погуглив чи мені такі будуть норм, я підтвердив, потім заплатив лише по чеку з магазину де бралась резина і довольний як слон виїхав з стоянки автосалонуБудь який салон може оформити авто без тебе, тут вже питання в ціні)
Это вообще не трут погуглить 30 секунд, тут накосячить сложноугу... але до прикдалу за пошук зимової резини і перезувку грошей не взяли... самі шукали, далі відправили смс з назвою і т.д. щоб я погуглив чи мені такі будуть норм, я підтвердив, потім заплатив лише по чеку з магазину де бралась резина і довольний як слон виїхав з стоянки автосалону
поглаживают? )Это вообще не трут
мені погуглити чи підійде марка резини - то не довго...Это вообще не трут погуглить 30 секунд, тут накосячить сложно