Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature may not be available in some browsers.
По-прежнему.Як справи з лампами.
Чекаю фоток нічних.
Желание народа обязательно будет удовлетворено, но народ должен запастись терпением.Народ хоче фоточки
Не хочу. Мне сейчас лучше выставить ближний по прибору, а потом в гараже когда будет время маркером нарисовать для левой фары новую СТГ и сводить по ней.Може перед прибором зробити зведення ближнього і дальнього, а вже потім на прибор?
Если это мне, то поддерживаю.Ксенон в рефлекторі зло, добре що на одного зварника буде менше.
Сомневаюсь, что поможет. Отрегулируешь пару-тройку градусов, а угол "охвата" очень большой, встречным будет совсем чуть-чуть темнее, т.к. яркость пятна уменьшается от центра к краям.Можливо що треба на приборі виставляти кут повороту фари.
Здається, що вертикальний розподіл ви зроби більш всьго правильно, а горизонтальний ні. Можливо, центри СТМ потрібно дещо змістити вправо.Якщо зустрічний на світлофорі стоїть правіше, у нас так на набережній, то сліпить, мені моргали. Можливо що треба на приборі виставляти кут повороту фари.
Если сметить центр СТГ вправо, то встречным справа будет слепить больше.Можливо, центри СТМ потрібно дещо змістити вправо.
1.У нас правосторонній рух. Як зправа буде зустрічний авто?Если сметить центр СТГ вправо, то встречным справа будет слепить больше.
Я увидел в посте автора это и писал ответом с учетом его сообщения:У нас правосторонній рух. Як зправа буде зустрічний авто?
А сегодня и картинки появились.Якщо зустрічний на світлофорі стоїть правіше, у нас так на набережній, то сліпить, мені моргали.
3 варианта:как боритесь с ошибкой на приборке?