Если бы за месяц объявил, то можно было бы подогнать свои планы под поездку.... а так не получается уже.Ну, і ще питання: ніхто не хоче приєднатися до подорожі?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature may not be available in some browsers.
Если бы за месяц объявил, то можно было бы подогнать свои планы под поездку.... а так не получается уже.Ну, і ще питання: ніхто не хоче приєднатися до подорожі?
А куди їхати? Вчора дивився, то більшість трас поплили на різних курортах. Трималися хіба на Драгобраті і на Буковелі. Де ще кататись?Як я розумію, ніхто "нєсазрєл" для мандрівки...
Сб-Нд дощі +5СНа суботу по прогнозу сніг та 0 градусів. Неділя те саме. Плюс, там є снігові гармати.
На температуру воды в чане и калганивки в стакане это никак не повлияет.Сб-Нд дощі +5С
Вишка, Закарпатська область, Україна, 89023 - Прогноз погоди
Вишка, Закарпатська область, Україна, 89023 | Прогноз погоди | Наступні 24 години | Наступні 7 днівforecast7.com
Тут еще важна атмосфера и аураЯ можу попаритись в чані і випити калганівки значно ближче до дому
было бы тебе до гор пару часов езды, ты бы тоже стал занудойЗануда
А мене Олег звати
Олег Зануда?А мене Олег звати
Будеш третім?Где два хохла, там три троляки (с)
тогда будет уже пять троляк ... или шестьБудеш третім?
Я можу попаритись в чані і випити калганівки значно ближче до дому
Так в бане атмосфера тоже не плохая. А с коньяком и девочками - и с аурой все ОКТут еще важна атмосфера и аура