На Равоне вас заставляли задорого делать развал или корректировку фар?
Один раз згрішив і зробив корецію фар і розвал, більше такого не робив.
Это перечень операций у этого дилера обязательный при прохождении ТО
Жодного разу жоден оф. диллер на ТО цю резинку ніхто не міняв.
Воздушные фильтры по 600 и более гривен не смущают? да, возможно они и "оригинальные".Но вся "оригинальность" заключается в наличии логотипа компании на коробке и двойной цене...
Повітряний фільтр для Ravon R2 був куплений за 472 грн якось це ненабагато дешевше все рівно.
А ставити не оригінальні запчастини можна вже і десь в гаражику, при обслуговуванні у диллера я розраховую на гарантовану якість виконаних робіт,а не те що мені натикають запчастин з аліекспресу.
А тепер пройдемося трішки по цінам на запчастини:
1. Горезвісний фільтр АКПП коштує 2100 грн прокладка 450 грн і так в наявності їх немає ніде. На рено цей комплект обійдеться в ціну до 1000 грн. за все.
2. Партронік на Ravon R2 коштує 1300 грн і вони теж не всюди є. Для рено він коштує в районі 700 грн.
Я вже мовчатиму, що в Ravon не всі диллери проводять операції правильно і з потрібною технікою іноді вони навіть не знають як це робити.
І ще один момент про неоригінальні запчастини. В інструкції пише, що змішувати масло в АКПП не можна. В диллері замість оригіналу пропонували нвалити якусь бодягу яку навіть в інтернеті не зустрічав. А іншого в них і не було.
Ну і від себе додам, що гарантія в наших реаліях більше міф ніж те на, що треба звертати увагу.