Перебирать правильно. Вариант сложится со временем. Мы в семье на Равоны тоже вышли перебором. Отложилось в голове, а потом сразу пошли в процесс, когда время пришло, зная много об авто.Та то я перебираю варіанти )
Вже аж в очах рябить.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature may not be available in some browsers.
Перебирать правильно. Вариант сложится со временем. Мы в семье на Равоны тоже вышли перебором. Отложилось в голове, а потом сразу пошли в процесс, когда время пришло, зная много об авто.Та то я перебираю варіанти )
Вже аж в очах рябить.
Как по мне, то у Опеля более практичный салон и кокпит.Як би для Opel Combo Life L2 була така сама кредитна пропозиція, як на HAVAL, взяв би без роздумів.
Він чудовий.
Посмотреть вложение 7904
Єдиний "мінус" в Опеля, як на мене, це ось така консоль:
Посмотреть вложение 7905
А не ось така, як у Ріффтера:
Посмотреть вложение 7907
У Ріффтера кокпіт взагалі на висоті. Але матеріали такі самі як в Опеля Прям один в один пластик.
Але кермо з "ричажками" та панель приладів у Пежо кращі. Хоча, справа звички, адже все інше один в один.
ну, эстетичность и практичность - это разные вещи и не всегда они совпадают.судя из фоток выше, опель шлак в сравнении с пыжом, по крайней мере внешне этетично
Я накатав 2000 км на Ріффтері (поїздка в Буковель) та для порівняння після того брав тест-драйв Опеля. Абсолютно ідентичні автомобілі, за вийнятком вище сказаного. У Опеля трохи гірша шумоізоляція, але краща аеродинаміка. Ріффтер після 120 починає гудіти та завивати. Опель немає нічого подібного. Салони ідентичні. Начиння в рази краще в Опеля.судя из фоток выше, опель шлак в сравнении с пыжом, по крайней мере внешне этетично
согласен, audu q8 до равона, как до неба рачки, по цене.Audi Q8
Ну, такоє...
Не Равон.
А по качеству? Мне вот интересно там также скрипит торпеда на 20к пробега или нет...как до неба рачки, по цене.
Что значит тоже? У меня не скрипит на РавонеА по качеству? Мне вот интересно там также скрипит торпеда на 20к пробега или нет...
аналогичноУ меня не скрипит на Равоне
на радянське лайно (погано скопійоване із нормальних авто) ніколи не стане автівкою.Якщо так порівнювати, то навіщо платити за сумний Р4, якщо можна купити УАЗік?
Подожди, тут про машины говорили, а не про УАЗикиЯкщо так порівнювати, то навіщо платити за сумний Р4, якщо можна купити УАЗік?