Йа зможуТы хочешь сказать, что на 1 литре бензина (если считаем себестоимость по 1грн за км) он может проехать 26км или 4л на 100
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature may not be available in some browsers.
Йа зможуТы хочешь сказать, что на 1 литре бензина (если считаем себестоимость по 1грн за км) он может проехать 26км или 4л на 100
Я и сам так могу, но не равонеЙа зможу
Мы же говорим о реальной экономии в реальных условиях эксплуатации, а не о форме сферического коня в вакуумеА я думаю, що можна вичавити з Р2 4л/100км. Але то буде по-прямій та з вітром в спину.
Я якось зі Львову приїхав з апетитом 6.2л газу на 100 км. Але я був завантажений під зав'язку.
Якщо їхати одному та за вітром, та на 95-му бензині, не швидше 90км/год, неквапливо розганятися.... думаю можна нормально наблизитися до 4 літрів.
Треба якось спробувати.
Делай ход конем, покупай еще одного Р2.ХЗ. Я б з радістю узяв нову, але 800+ тис. грн для мого сімейного бюджету овер дофіга. ((
Хочеться щось просторе.
З нового в ТОПі це Опель GRANDLAND X та COMBO LIFE L2.
Але для адекватного кредиту не вистачає всього пів мільйона гривень
Шах - мат ! І він в ступорі:Делай ход конем, покупай еще одного Р2.
Р2+Р2 = 10 местный или 7 местный с огромным багажником.
.
Плюс зварювальні роботиДелай ход конем, покупай еще одного Р2.
Р2+Р2 = 10 местный или 7 местный с огромным багажником.
Упаси Боже, тогда теряется концепция двойной мобильности.Плюс зварювальні роботи
Ну, якщо з такої точки зору, тоді ніяких зварювальни робітУпаси Боже, тогда теряется концепция двойной мобильности.
Тиго 7 не имеет смысла рассматривать, там только робот и турбиров.1.5. И скоро Тиго 7 Pro обещают показать. У Тиго 8 есть 2-х литровый турбиров., с вариатором. Jetour X70 идет с 8-ступенч.автоматом (производитель не помню) и 1.5 турбо, дешевле, чем Тиго 8. На вторичке Вас ждет потом серьезная потеря при продаже (был опыт Чери Кимо и Чери Бит). По ходовке перебирали всю каждые 20-30 тыс. (но это раньше, сейчас не знаю, как Чери с этим улучшились). Раньше оцинковки не было, краска на голый металл, сейчас вроде решили вопрос. Вариатор Чери будет выть и все вариаторные минусы Вас ждут. Джетур недавно видел вживую, сарай здоровый, но может такой и нужен ? Я, если и будут смотреть вместо Р2, так только новый компактный кроссовер или хэтчбек с клиренсом увелич., из недорогих (до 20к). Кто что может отрекомендовать, на нормальном автомате?До речі. А що хто думає про Cherry Tigo 7, 8, Jetour X70?
я із постів раніше бачив шо ти любиш свою родину, але після цього - сумніваюсь.Ошєнь смєшно. Ха-ха...
До речі. А що хто думає про Cherry Tigo 7, 8, Jetour X70?
Та то я перебираю варіанти )я із постів раніше бачив шо ти любиш свою родину, але після цього - сумніваюсь.
я розумію що ви людина творча, але якщо підійти до справи суто технічно - нові Ravon R4 або дизельний Logan MCV - це єдине правильне рішеня за мінімальний бюджет.
Брати бв стайню яка жере більше 10л/100 км на шосе (для лонгдістанців) - це безглуздий вібір.