Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature may not be available in some browsers.
где брал? наверно надо себе поставить"По савєту друзєй" придбав відео регістратор Xiaomi 70mai smart dash cam
Простий, компактний, інтуїтивно зрозуміле ПО.
Звісно, 4К не пише. Та й FPS лише 30 кадрів/сек. Але за 1300 грн свою справу робить добре.
Посмотреть вложение 4539
Ну ты малахольный!! Ну кто так делает? Это способ для слабаков!!!Я не заморачувався. Поїхав у магазин Xiaomi (на Петрівці) і купив.
Оооо прям про меня написаноНу ты малахольный!! Ну кто так делает? Это способ для слабаков!!!
Нормальные люди заказывают китайскую подделку китайской поделки на АлиЭкспрессе, потом ждут.. ждут... ждут..получают, ставят и матерятся на форумам про китай-!!!
Напишете як якісь відео потім, теж до нього приглядалась"По савєту друзєй" придбав відео регістратор Xiaomi 70mai smart dash cam
Простий, компактний, інтуїтивно зрозуміле ПО.
Звісно, 4К не пише. Та й FPS лише 30 кадрів/сек. Але за 1300 грн свою справу робить добре.
Посмотреть вложение 4539
Мобілофото
Да не, мыло какое то...не погано знімає
Перед поїздкою мене запитували, а чи не боюся я їхати Равоном у Карпати? Це ж далеко і дороги там не для таких автомобілів.