R2/Spark Кто какое масло льет?!

Невдовзі заміна масла (пробіг близько 8 тис. км.). До цього заміни робив на Сирецькій Мотюль. А що скажете за масло:1662279634108.png
Р.С. Підробок точно нема.
 
На Сирецьку з"їздити трохи не з руки. :maybe:Та й не відомо, що зараз там будуть заливати. В каністрі Мотюль дорожче інших.
Просто інтересно по цьому мастилу - хто що думає :kolobok-confused:.
 
На Сирецьку з"їздити трохи не з руки. :maybe:Та й не відомо, що зараз там будуть заливати. В каністрі Мотюль дорожче інших.
Просто інтересно по цьому мастилу - хто що думає :kolobok-confused:.
Там зараз мотюль заливають. 360 грн літр.
 
Усі мастила мають однакову базу, відрізняються тільки прсадками, тому треба дивитись допуск дексос2.
Ну і постачальник щоб був більш менш нормальним, не на трасі з під забора.
Зі.
Доречі, мастила різних виробників з однаковою базою можна змішувати! Звісно на крайній випадок .
 
Скажем так: у каждой лягушки свой ареал обитания.
До ТО4 мне лили официалы не понять чего... После того как сам залил даже тот шелл сразу без своего какого либо опыта в автомобильной отрасли ощутил разницу. Как минимум в звуке работе двигателя и в реальном расходе топлива. Может там и мотюль лучше. кто его знает, не пробовал.
И по шеллу приятно что канистру можно проверить на сайте на предмет подделки. На мотюле тоже такое?
 
До ТО4 мне лили официалы не понять чего...
І я ж про це :maybe:. Поки авто на гарантії, будуть лити з діжки мотюль, а після гарантії - з іншої діжки (жигулівське :D ).
треба дивитись допуск дексос2.
Ну і постачальник щоб був більш менш нормальним
Допуск GM дексос 2 є. Виробник один, з Дніпра. Ви там ближче, може щось чули про них?
 
Для Р2 і Р4 виробник рекомендує масло з різними допусками дексос?
 
Виробник один, з Дніпра. Ви там ближче, може щось чули про них?
Я ранее про них ничего не слышал. Юридический адрес, центральный офис и магазин находятся в Днепре в частном секторе, вот ссылка на гуглокарты с просмотром улиц
Во дворе видно 2-хэтажно здание, которое по всей вероятности является производственным помещением и складом. При этом, по тому же адресу зарегистрирована еще одна очень известная фирма, торгующая маслами и присадками. И тоже, кстати, научно-производственная https://www.ua-region.com.ua/ru/2531408825 на фасаде вывески обоих фирм.
я бы пожалел свою машину, чтобы лить в нее масло от "гаражного" производителя, несмотря на все красивые наклейки и умные слова, написанные на этикетках и "сертификатах".
Уж лучше "жигулевское" от дилера. Дилер вряд ли рискнет брать оптом такое "сертифицированное".
А подделывать такое точно никому в голову не придет.
Единственное достоинство - ты точно поддержишь отечественного производителя :D
И судя по рекламе на фасаде, контора не менее успешно производит Хай-Фай и Хай-Энд аппаратуру, домашние кинотеатры и тэдэ.
 
Последнее редактирование:
Все це - виробник мегафорс. Вони вже давно продають присадки в двигуни, трансмісії... А це почали продавати і масла, років зо два.
 
Вони вже давно продають присадки в двигуни, трансмісії... А це почали продавати і масла, років зо два.
Чудово. Питання було про виробника "хто що знає". Моє мікророзслідування особисто для мене розставило всі пріоритети. Лохів багато, і їм можна впарити дуже багато.
Віра – це особисте. Ніхто не може заперечити чи заборонити вірити у світле майбутнє :D

Все це - виробник мегафорс.
Судячи з розміру вивіски на фасаді, візьмуся припустити, що "виробник" МАСКАРТ розкрутив торгову марку Мегафорс та її просуває. Завтра ситуація зміниться і Маскарт продаватиме Суперфорст замість Мегафорсу і не нестиме жодних зобов'язань за поганий Мегафорс.
Нічого особистого – тільки наш, український, бізнес.
 
Все це - виробник мегафорс. Вони вже давно продають присадки в двигуни, трансмісії... А це почали продавати і масла, років зо два.
То треба питати на форумі тавроводів, там бо вони стежать періодично за одним дядьком Канівцем, що розробив "супер підвіску" для таврославут, то він їх там рекомендує, співпрацює і тести вони разом проводили.
 
Назад
Вверх Снизу