теперь понятно как ты на рисовоз накопилтак а как потом муку сеять на беляши??? марлечку можно постирать
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature may not be available in some browsers.
теперь понятно как ты на рисовоз накопилтак а как потом муку сеять на беляши??? марлечку можно постирать
В смысле "как"??? Наоборот жирнее беляши будут!!!так а как потом муку сеять на беляши???
ну дык! и слил увала...теперь понятно как ты на рисовоз накопил
и не говори, чем канцерогеннее и жирнее, тем вкуснееНаоборот жирнее беляши будут!!!
Там зараз мотюль заливають. 360 грн літр.На Сирецьку з"їздити трохи не з руки. Та й не відомо, що зараз там будуть заливати. В каністрі Мотюль дорожче інших.
Просто інтересно по цьому мастилу - хто що думає .
Твое авто, тебе и экспериментировать на нем. А мы по старинке: кастрол, мотюль, мобил будем дальше литьПросто інтересно по цьому мастилу - хто що думає
шеллкастрол, мотюль, мобил будем дальше лить
Скажем так: у каждой лягушки свой ареал обитания.
Ну да-а... Шелл 5в40 використовую в Матіз. Пробіг вже 110 тис . Може і в р2 залить шелл!?Скажем так: у каждой лягушки свой ареал обитания.
До ТО4 мне лили официалы не понять чего... После того как сам залил даже тот шелл сразу без своего какого либо опыта в автомобильной отрасли ощутил разницу. Как минимум в звуке работе двигателя и в реальном расходе топлива. Может там и мотюль лучше. кто его знает, не пробовал.Скажем так: у каждой лягушки свой ареал обитания.
І я ж про це . Поки авто на гарантії, будуть лити з діжки мотюль, а після гарантії - з іншої діжки (жигулівське ).До ТО4 мне лили официалы не понять чего...
Допуск GM дексос 2 є. Виробник один, з Дніпра. Ви там ближче, може щось чули про них?треба дивитись допуск дексос2.
Ну і постачальник щоб був більш менш нормальним
Я ранее про них ничего не слышал. Юридический адрес, центральный офис и магазин находятся в Днепре в частном секторе, вот ссылка на гуглокарты с просмотром улицВиробник один, з Дніпра. Ви там ближче, може щось чули про них?
Чудово. Питання було про виробника "хто що знає". Моє мікророзслідування особисто для мене розставило всі пріоритети. Лохів багато, і їм можна впарити дуже багато.Вони вже давно продають присадки в двигуни, трансмісії... А це почали продавати і масла, років зо два.
Судячи з розміру вивіски на фасаді, візьмуся припустити, що "виробник" МАСКАРТ розкрутив торгову марку Мегафорс та її просуває. Завтра ситуація зміниться і Маскарт продаватиме Суперфорст замість Мегафорсу і не нестиме жодних зобов'язань за поганий Мегафорс.Все це - виробник мегафорс.
То треба питати на форумі тавроводів, там бо вони стежать періодично за одним дядьком Канівцем, що розробив "супер підвіску" для таврославут, то він їх там рекомендує, співпрацює і тести вони разом проводили.Все це - виробник мегафорс. Вони вже давно продають присадки в двигуни, трансмісії... А це почали продавати і масла, років зо два.