Після 22 години в Києві їздити одне задоволення, лише декілька машин Uber в потоці.В Киеве постоянная движуха, в любое время дня и ночи.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature may not be available in some browsers.
Після 22 години в Києві їздити одне задоволення, лише декілька машин Uber в потоці.В Киеве постоянная движуха, в любое время дня и ночи.
... ключевое слово "в потоці"Після 22 години в Києві їздити одне задоволення, лише декілька машин Uber в потоці.
це де таке? я якось їхала близька 3-ї ночі, то так, поодинокі машинки але ж це треба було дочекатися.Після 22 години в Києві їздити одне задоволення, лише декілька машин Uber в потоці.
Чорновола, Набережна (до того як почали ремонтувати)/Хрещатик і бульвар Лесі Українки. Це так, де найчастіше в цей час катався.це де таке? я якось їхала близька 3-ї ночі, то так, поодинокі машинки але ж це треба було дочекатися.
Что за газовые переходники? В лючке бензобака у вас маленький заправник?
В какой бюджет вложились, если не секрет?
Зло - не дремлет !Київ ніколи не спить
Добро теж Як культурна програма пройшла?Зло - не дремлет !
Замечательно! Два акта пролетели на одном дыхании)Добро теж Як культурна програма пройшла?
Мысленно с вами!Ну что, кто следующий покорять даль далекую?
На следующей неделе собираемся на р2 в Германию на рок фестиваль, го с нами?
Гарно Вам повеселитисяНу что, кто следующий покорять даль далекую?
На следующей неделе собираемся на р2 в Германию на рок фестиваль, го с нами?
Мой Р2 катается на 2.4 и все ок.Перед выездом решил затестить давление в колесах на 2.4
Аналогично и с моим Р4. На давлении 2,2 и ниже машина начинает неприятно плавать по дороге. 2,4 - стоит как влитая и пофиг ямыМой Р2 катается на 2.4 и все ок.