Більше 3-х років були придбані з піднебесної 2-а комплекти (+1 шт. про запас) лампочок "літачки"
.
Один комплект встановлений на Матіз - без проблем вже 4-й рік. Нічого регулювати не прийшлося
.
Вчора вирішив встановити другий коплект на Равон.
Якщо ліва світить більш -менш нормально, то права - упс...
Світить вправо. Права сторона, на зломі "галочки", світло яскраве - світить на узбіччя дороги. Зліва на зломі - практично без світла. Дальнє світить на обочину вправо.
Читав, що підкладають прокладочку товщиною 2мм. Нам не підходить. Лампочка по площині торкається тільки 3-а вушками. Якщо підняти нижнє вушко (з сторони мотору) на 2 мм - то ближній світить нормально (світлотіньовий кордон в нормі).
На фарі є регулювання вверх-вниз. Вліво-вправо -незнайшов, або його зовсім нема.
Якщо не вирішу зі світлом - залишу старі лампочки.
Ваші поради усунення проблеми встановлення лампочки
.
.Один комплект встановлений на Матіз - без проблем вже 4-й рік. Нічого регулювати не прийшлося
.Вчора вирішив встановити другий коплект на Равон.
Якщо ліва світить більш -менш нормально, то права - упс...
Світить вправо. Права сторона, на зломі "галочки", світло яскраве - світить на узбіччя дороги. Зліва на зломі - практично без світла. Дальнє світить на обочину вправо.Читав, що підкладають прокладочку товщиною 2мм. Нам не підходить. Лампочка по площині торкається тільки 3-а вушками. Якщо підняти нижнє вушко (з сторони мотору) на 2 мм - то ближній світить нормально (світлотіньовий кордон в нормі).
На фарі є регулювання вверх-вниз. Вліво-вправо -незнайшов, або його зовсім нема.
Якщо не вирішу зі світлом - залишу старі лампочки.
Ваші поради усунення проблеми встановлення лампочки
.

.
. Можливо щось у мене з зором . Їхали на вихідних з Корсуня пізно ввечері, то мабуть у процентів 70 було світло не 4300. І зустрічні на ближньому трохи сліпили, хоч при зустрічі з ними видко, що стоять рідні лампочки від 6000 .... Мабуть - старію
.
напильником, болгаркою, полотном по металу
,то на спилюваному місці колір був капронової кришки від банки. Можливо то й був силумін (не знаю, що це
, а може й знаю, но не знаю, що це силумін
- були трошки довші від галогенки (впирались в ковпачок в фарі). Добре, що ковпачок держиться на одному кріпленні - пальцем трошки підігнув його вперед (ковпачок).