Коли прийшов час купувати в сім'ю нову машину, саме нову, бо б/у машин вже “наїлися”, ми з дружиною, за порадою друзів, зупинилися на Ravon. Довго дивились на них в інтернеті.
Читали відгуки та переглядали тест-драйви.
Я досить скептично відносився до не відомого мені Ravon-у. Та згодом він почав подобатись.
Як чоловік, я дивився на R4 - великий седан саме для сильної половини людства. :ugeek:
Дружина одразу вподобала "молодшого брата" - маленька машинка для крихітної дівчини.
Замовили тест драйв на R4. Та коли я в автосалоні вживу побачив R2 і сів у нього, одразу зрозумів, що хочу саме цю модель, не зважаючи на те, що машина менша.
На відміну від 4-ї моделі у R2 я вподобав інтер'єр. Нормальна посадка в кріслі, а не як на табуретці у 4-кі. Усе під рукою. Усе гармонічно. Кермо більш приємне до рук. Привабливі вигини торпеди. Хоча усе пластикове та все ж виглядає дуже якісно.
Так. R2 не такий м'який, як R4. Та воно і не дивно, враховуючи розмір та вагу.
Зовні машина теж виглядає більш "веселіше". Масивна "спортивна морда", низький бампер. Велике лобове скло, яке створює ефект панорамного даху. Великі двері, що дозволяють комфортну посадку в салон автомобіля. Стрімка лінія вікон, що тягнеться через весь кузов... Не дарма Spark знімали у Трансформерах

Що до задньої половини автомобіля, то це "компакт сіті кар". Тут усе більш спокійно, та ще більш компактніше. Хоча, при моєму зросту 178 см, я комфортно відчуваю себе як на водійському сидінні так і позаду нього. А коли дружина (155 см) за кермом, то позаду неї місця наче у авто S-класу! Для двох дітей більш ніж достатньо.
Ну, і купа приємностей: кондиціонер, електро дзеркала, склопідйомники, обігрів сидінь, лобового скла, дзеркал та заднього вікна; подушки безпеки; самонатяжні ремені безпеки. Ну, і звісно автоматична коробка передач!
Наш вибір був одностайним - Ravon R2! Дружина, діти і я навіть в кольорі зійшлися

З усього, що нам пропонували, як додаткові опції у автосалоні, я обрав лише захисну решітку радіатора. З таким "хавальніком" та нашими дорогами не довго зловити камінь радіатором. Знайти щось подібне в інтернеті так і не зміг, тому погодився на встановлення її у автосалоні - 1200 грн. Як прикручена решітка не зрозуміло. Та на нижній губі видно дві пластикові стяжки.
Усе інше, реально у двічі дешевше на першій сторінці Гугл пошуку.
Наприклад, гумові коврики салону "AvtoGumm" не за 1200 грн, а за 579 грн! в "Авторадости". Гарні, м'які та точно в розмір підлоги.
Наступне, що планую, це встановити ГБО. От тільки не знаю яке і де його ставити, щоб не злетіла гарантія, та за адекватні кошти, в районі 10 000 грн, а не 15-18000 як то є у дилерів.
Тепер у нашій сім’ї новий улюбленець - яскраво-червоний R2. От тільки ім’я йому ще не придумали...

Последнее редактирование: