Це вже зимній варіант - цистерна на лижах .А где колеса???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature may not be available in some browsers.
Це вже зимній варіант - цистерна на лижах .А где колеса???
Только на асфальте)Це вже зимній варіант - цистерна на лижах .
Поки сніг випаде - хай змащує парафіном .Только на асфальте)
Ничего не хочу сказать, но в прошлом году для замены штатных (на которые два года уже плевался) осенью купил похожие по похожей цене... Ну что сказать, они очень быстро развалились и... Пришлось поставить назад родныепридбав нові безкаркасні щітки
600 мм — 75 грн; 400мм — 65 грн.
так і є, це норм )Мені залили 3.3л і рівень на щупі показує трохи вище верхньої цятки
Если сливать с поддона и вытягивать вакуумом со щупа - то может влезть близко к норме 3,8 литра. 3.3 литра маловато... Но если менять раз 8000 (максимум) и каждый раз лить одну марку масла, то ничего смертельного...Кому скільки масла влазить під час заміни? Мені залили 3.3л і рівень на щупі показує трохи вище верхньої цятки.
Це вже вдруге таке.
Фото щупа і двигуна не Р2, хоча і із інструкції по авто. Якщо пам'ять мені не зраджує, різниця між мін. і макс. мінімальна і незручна. Та ще й колір металу щупа незрозумілий, зливається з кольором мастила .Посмотреть вложение 7629видимо на отметке MIN
Это да. Крайне неудобно смотреть. Там есть выемки-капельки в щупе, если в верхней выемке масло, значит уровень MAX. Я так понимаю...Фото щупа і двигуна не Р2, хоча і із інструкції по авто. Якщо пам'ять мені не зраджує, різниця між мін. і макс. мінімальна і незручна. Та ще й колір металу щупа незрозумілий, зливається з кольором мастила .
Повний бак з Києва до Львова літом залишається ще 6 поділок /равон R2Дубль у свій бортовий журнал
Вперше викатав повний бак "від лампочки до лампочки".
Вийшло, повний бак = 443.5 км. (+/- 5 км)
Середня витрата пального 7.7л/100км — це і місто з пробками і траса.
Заливаю A92 (АЗС Shell). Цього разу від "лампочки" до повного вмістилося 32.6 л. Хоча минулого разу "на ламочці" довше їхав до АЗС і до повного влізло лише 30л.
БК показує запас ходу на повному баці 435км. Гадаю, аби по-прямій то бак легко можна розтягнути на 500 км.
А в режимі економ, при 90 км/год, навіть на всі 600!!!