Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature may not be available in some browsers.
Супер, попередньо пишіть, зустрінемосяНавіщо у Вайбері? Пишіть тут. З Києва часто "наші" їздять до Львову. Може хтось потрапить на зустріч? Ось наприклад @Kodringer був цими вихідними у Львові і з радістю побував би на зустрічі аби вона була
Я планую скоро у Львів...
однозначно )з радістю побував би на зустрічі аби вона була![]()
Пробіг равонівДо речі, цікава ідея - рванути кагалом з Києва на Львів!
А? Що скажете?
це просто чудова ідеяцікава ідея - рванути кагалом з Києва на Львів!
Весною у Львові суперце просто чудова ідеяможливо все-таки в більш сприятливу погоду
Але ідея - на мілльйон баксів!
примерно 35-40л в одну сторону 95-го )Або хоча б паливо.
Вони нас тут читають можливо, якщо так, то ті що поїдуть, могли б їм паливо сфінансуватиБуло б не погано, аби офіційний імпортер оплатив проживання та паливо
Або хоча б паливо. Думаю, можна було б суперовий автопробіг організувати!
Оооо Ви на 700-річчя стоїте??? Живете там????Колір чорний.
Не пам'ятаю точно вроді 250 за комплектуючі і 200 робота.
Робив у Львові на Городоцькій Львів Авто, там де і купував авто.
Може б зібрати львівських р2? Як ідея, я знаю власника р2 темно сірого,,, десь би на заправці кави попили? Як ідея?Колір чорний.
Не пам'ятаю точно вроді 250 за комплектуючі і 200 робота.
Робив у Львові на Городоцькій Львів Авто, там де і купував авто.
Оооо Ви на 700-річчя стоїте??? Живете там????я вишневий на Грінченко живу, зиму ваш р2 стояв, не їздив?
Ні в районі Південного.
Їздить кожен день.
Може б зібрати львівських р2? Як ідея, я знаю власника р2 темно сірого,,, десь би на заправці кави попили? Як ідея?
Супер троє є вжеВизначіться з датою та часом, тоді зможу відповісти.
Супер троє є вжедам знати, ви в групі в телеграмі є?
Є бажання добавляйтеся
Це з якою швидкістю треба їхати щоб стільки бензину пішло?примерно 35-40л в одну сторону 95-го )