Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature may not be available in some browsers.
Я тільки за!!! Давайте домовлятись!Кстати, ребята, лето заканчивается! Может проводим его шашлыками?
І не говори(( глохне потихеньку рух равоноводів!Очевидно, ні (((
Щось вже нікому не цікаво...
Він потихеньку стає рухом юзерів Газобалонного обладнання, відчуття ніби людям окрім газу нічого не цікавоІ не говори(( глохне потихеньку рух равоноводів!
На мою думку, Равон це народний автомобіль покликаний економити сімейний бюджет і приносити задоволення від їзди.Він потихеньку стає рухом юзерів Газобалонного обладнання, відчуття ніби людям окрім газу нічого не цікаво
Потому, что у Равонов ничего не ломается и не беспокоит владельцев, вот потому и нечего обговаривать.Форум трохи притих, бо окрім ГБО поки і обговорювати нічого.
надо было ваг, бмв брать, на худой конец тойотуПотому, что у Равонов ничего не ломается и не беспокоит владельцев
Ага, например, сейчас весь форум активно следит за тем как продвигается сройка/модернизация гаражаЗавжди знайдеться тема для спілкування, головне бажання!!!
Так і це потрібноАга, например, сейчас весь форум активно следит за тем как продвигается сройка/модернизация гаража
можливо я буду, але це не точно )Доброго всім ранку, буде хто сьогодні? І якщо буде, де зустрічаємось?
На сколько?Скаймол чи Глобал?