Якось на прикінці 2017-го, в автосалоні на Бальзака, коли проходив "нульове" ТО, я побачив ці біленько-помаранчеві Равончики на стоянці біля будівлі.
Стало цікаво. Розпитав у менеджера що до чого і вияснив, що вартість автопрокату буде 6грн/хв.
Сьогодні вже, гадаю, багато хто чув та знає про каршерінг і можливо вже користувався. Але я ще не користувався. Хоч і маю свій власний R2, але цікавість перемагає. То ж вирішив зареєструватися в системі getmancar.com.ua і відчути усі принади даного сервісу.
Процедура проста. Реєструєте свій телефонний телефонний номер, ім'я, email. Завантажуєте фото документів: паспорт перша сторінка та реєстрація, перед/зад водійського посвідчення і одне селфі з тим самим посвідченням. Реєструєте банківську картку для оплати 1 грн, яка повернеться вам на рахунок, і чекаєте доки вас перевірить служба безпеки.
Перша моя спроба виявилась не вдалою - на етапі реєстрації платіжної картки я так і не дочекався СМС від банку, інтернет сесія минула і треба було вводити все заново. Але мене спіткала невдача. Мій номер телефону "вже зареєстровано!" і на тому реєстрація припинялась. (((
Зв'язався зі службою тех. підтримки. Дівчина мені пояснила, що номер зареєстровано та мене вже перевіряє СБ. Треба чекати якесь СМС від служби, і вже потім через додаток додавати картку.
Коротше, трохі кособоко зроблена реєстрація. Якщо картка прив'язується в додатку та після реєстрації, то навіщо її запитувати на етапі самої реєстрації?
Ну то таке.
Чекаю на підтвердження...
Далі буде.
PS: Після реєстраці на пошту прийшло підтвердження та посилання на особистий кабінет. Там одразу можна переглянути карту з розташуванням доступних автомобілів.