Ну, приймайте в сім'ю. Шукав Равон Р4. Навіть один замовив огляд, але не склалося. І тут знаходжу оголошення про продажу Р3 АКПП повна коммплектація, новий. Виїхава з салону в червні 2021. Пробіг 19500 км. Відчуваю подвох. Нові авто зазвичай так не продаютьяся. По телефону власник сказав, що шукає зараз автобус для бізнесу. Авто нове і взагалі нічого казати. Лише на задньому бампері показав невиликі (розмір з одну копійку, а то й менше) подряпини. І все. Сів в машину і поїхав в Київ дивитися. Поки був на заправці в Києві по олх знайшом спеціаліста з прибором щоб кузов подивився, а то може авто вже й на криші побувало. Власник, виявився прекрасною людиною, і в подальшому це не змінилося. Експерт все облазив, відвів мене в бік і сказав, що авто ідеальне. Каже "Бери поки віддають за цю ціну, воно неубиваєме". Звісно я беру. Я його там полюбив як тільки проїхався. ціна 8100. Домовилися за 8000 + зимова резина на дисках 14.
По приїзду скинув власнику завдаток 100уе гривнями щоб не продав нікому. Бо я не міг таке авто відпустити)
В п'ятницю 30.09.22 в Київі в сервісному центрі оформили. Все зайняло 1 час. Це для мене просто неймовірна швидкість. Я, чесно кажучи, був в шоці. В Полтаві по цілому дню стоїш поки експерт надумає глянути. Тут швидко. Побачив, що я з доками стою, підійшов, подивився, пофотав. Через 15 хв. мені видали номера.
Все. Я власник. Авто ідеальне. На гарантії, ТО2 на 15000 зроблено. АКПП, підігрів зеркал, датчик тиску в колесах. Поки їхав і до приборки звик і вона мені вже норм. Їде як вкопана після ланоса, а ще сидиш якось так височенько. Плавність ходу ммммм. Не дарма я тільки АКПП хотів. Фото тільки ті що в сервісному центрі зробив, та по дорозі додому.
По приїзду скинув власнику завдаток 100уе гривнями щоб не продав нікому. Бо я не міг таке авто відпустити)
В п'ятницю 30.09.22 в Київі в сервісному центрі оформили. Все зайняло 1 час. Це для мене просто неймовірна швидкість. Я, чесно кажучи, був в шоці. В Полтаві по цілому дню стоїш поки експерт надумає глянути. Тут швидко. Побачив, що я з доками стою, підійшов, подивився, пофотав. Через 15 хв. мені видали номера.
Все. Я власник. Авто ідеальне. На гарантії, ТО2 на 15000 зроблено. АКПП, підігрів зеркал, датчик тиску в колесах. Поки їхав і до приборки звик і вона мені вже норм. Їде як вкопана після ланоса, а ще сидиш якось так височенько. Плавність ходу ммммм. Не дарма я тільки АКПП хотів. Фото тільки ті що в сервісному центрі зробив, та по дорозі додому.