"Будем тестить, будем посмотреть"
Якщо наберу більше мінусів, то куплю якісь нормальні галогенки.
Якщо наберу більше мінусів, то куплю якісь нормальні галогенки.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature may not be available in some browsers.
Согласен. Пользуюсь таким же. Один недостаток - когда включаешь обдув салона, то телефон подогревается сзади.garikafterwork сказал(а):Дуже зручно.
garikafterwork сказал(а):Як вже казав раніше, приїхали чохли. Дочекався!
Приїхали в поліетиленовому чемоданчику. Усе якісно та за розміром.
Єдине чого не вистачало, то це отворів для середнього підголовника заднього сидіння. Та, "легким рухом леза" вони з'явились
Особливо легко та гарно одягнулися чохли заднього сидіння. Напевно через те, що вони менш рельєфні.
Ось трохи гаражних фото.
Ще пожмакані, але виглядають круто. Салон мого Равончика став соліднішим. :ugeek:
Трохи згодом викладу більше детальних та якісніших фото.
Це найкращій варіант з тих, що я досі бачилаgarikafterwork сказал(а):Як вже казав раніше, приїхали чохли. Дочекався!
garikafterwork сказал(а):Фото ремарка про кріплення телефону. Відмовився від присоски. Зупинився на магнітному тримачі.
Друже! Не в якості реклами, а за власним досвідом.garikafterwork сказал(а):Перші і останні 100 км зимово-дощових нічних шляхів на нових LED лампах головного світла...
Завтра знімаю і ставлю назад рідні галогенки.
Мій висновок даним LED лампам, які я купив - лайно собаче.
Ближній - яскравий. Освітлює добре узбіччя та дорогу перед машиною доки не з'явиться зустрічне авто.
Температура 6000К (холодне світло) в дощ ніфіга не видно.
Дальнє світло взагалі не відомо куди світить? На "рідних" галогенках дальнє світло в рази, В РАЗИ(!!!!) краще!
Коротше, я засмучений (((
Якщо кому треба то продаю.