Ок. Зрозумів. Ніяких "соток"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature may not be available in some browsers.
16ммHeretic сказал(а):Фото делали на малом фокусном с большими углами?
Цікаво "тягне" кути...garikafterwork сказал(а):16ммHeretic сказал(а):Фото делали на малом фокусном с большими углами?
Дотримуюсь умов конкурсу на всі 100%digital сказал(а):Конкурс не допускает фотошопа
175/65Вадик сказал(а):garikafterwork, у Вас резина 175/70 ?
А почему так? Я более боялся что габариты R4 не буду чувствовать, так как пока начинающий водитель, и что посадка высоковата. Но после тест-драйва как будто все время ездил на R4, габариты чувствуются нормально и очень быстро привыкаешь к авто. Ну и само собой наличие багажника порадовало. Возможно когда-то придется что-то в нем перевозить то не хотелось, бы в случае с R2, складывать задние сидения.garikafterwork сказал(а):А у мене навпаки – після тест-драйву R4 враження змінилося.
А я поставив фаркоп і прикупив причеп, тепер от не можу нарадуватись. Такого великого "багажника" у мене навіть в Черокі не було, to_become_senile ще й не боїшся подерти обшивку багажника/салону. Після брудного вантажу віником махнув да і все. Нажаль, я раніше причепи не признавав, купував авто з великими багажниками, складував задні сидіння, все тягнув в багажник/салон... 2dash2garikafterwork сказал(а):виключно для переміщення власної дупи з пункту А в пункт Б. Добротний сіті кар, який заради жвавості пожертвував власним об'ємом. Але це стосується виключно перевозки багажу.
Що, в свою чергу, легко вирішується встановленням боксу на дах.
ого... це навіть і не розглядалося, але думка цікава А фото є?Вадик сказал(а):А я поставив фаркоп і прикупив причеп, тепер от не можу нарадуватись.
А что вместо них будете брать?garikafterwork сказал(а):До речі, я ж продав ті гівняні LED лампи. У то й же день коли зняв їх з машини. Тож, OLX дійсно продається все!
garikafterwork сказал(а):Поки нічого. Може куплю Рhilips h4 White Vision про які писали раніше. Навіть і не знаю, ще не вирішив. Але те що це будуть не LED лампи, то це точно!