Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Примечание: This feature may not be available in some browsers.
продам свой Р4Можливо хтось подумує продавати свій авто?
Розгляну всі варіанти, комплектації, роки випуску та ціни
Какая цена?продам свой Р4
комплектация стандарт + кондер
авто 2020 года выпуска, с салона выехало в 2021
6700 без торгаКакая цена?
Автомат ?6700 без торга
Если под Стандарт имеется в виду Комфорт с кондером, то там только механика.Автомат ?
пулеметАвтомат ?
Она в залоге? Выплачен кредит ?AUTO.RIA – Продаж Равон бу: купити Ravon R4 в Україні
Більш ніж 36 оголошень про продаж вживаних Равон на автобазарі в Україні. На AUTO.RIA легко знайти, зрівняти та купити бу Ravon R4 з пробігом будь-якого року.auto.ria.com
пулемет
На минулому тижні у повідомленні було написано, що не виплачений ще. ГБО не оформлено офіційно, будуть не потрібні питання/проблеми.Она в залоге? Выплачен кредит ?
В цій темі я не знайшов таке повідомлення. Якщо автомобіль у заставі банка, як ви його продаєте ?На минулому тижні у повідомленні було написано, що не виплачений ще. ГБО не оформлено офіційно, будуть не потрібні питання/проблеми.
Він не продає, а хоче купитиВ цій темі я не знайшов таке повідомлення. Якщо автомобіль у заставі банка, як ви його продаєте ?
Чисто технически сделка вполне реальна, само-собой с участием и с разрешения банка. В детали не вдавался, но разные знакомые пару раз так делали. Если склероз не подводит - там либо речь идет о переуступке долга, либо о возможности погашения долга третьим лицом при условии, что залоговое имущество после оплаты меняет владельца.В цій темі я не знайшов таке повідомлення. Якщо автомобіль у заставі банка, як ви його продаєте ?
Если речь об участнике Ravon R4, то он таки продает.Він не продає, а хоче купити
Я не продаю, а цікавився. Перейшовши за посиланням автора, в оголошенні було написано що авто кредитне, але все типу порішається. Тепер там такої інформації немає.В цій темі я не знайшов таке повідомлення. Якщо автомобіль у заставі банка, як ви його продаєте ?
Емммм, слушне питанняИли кто на ком стоял?
в залоге, но не по причине кредита, снимется в течении двух дней.Она в залоге? Выплачен кредит ?
А по какой причине в залоге? Тогда это не залог , а арест?в залоге, но не по причине кредита, снимется в течении двух дней.
я не готов упражняться в казуистике.А по какой причине в залоге? Тогда это не залог , а арест?