Хорор сторі

garikafterwork

Designer
Команда форума
Сообщения
1.619
Город
Бровари/Княжичі
Авто
Peugeot 508
a_ghost_story_still-1280x620.jpg

Є у мене одні далекі родичі, як то кажуть - третє ребро від сраки. Захотілося їм придбати автомобіль.
Так як мізків від народження у них було не достатньо і користуватися інтернетом вони напевно досі не навчилися, то звернулися до якоїсь компанії (автоклубу чи щось таке) яка продає автомобілі у розтермінування чи якось так... Такі вони були раді, що сплачуючи по 10000 грн щомісяця вони вже за пів року отримають автомобіль!
Підписали договір. Сплатили перший внесок і давай чекати.
Пройшов місяць. Їм сповістили, що вони стали на декілька пунктів черги ближче та щоб закріпити ту чергу треба сплатити ще 10000 грн. Наступного місяця так само і так само і так само... Майже рік вони чекали автомобіль, щомісяця сплачуючи кругленькі суми по договору і очікуючи на своє авто, доки щось не дзенькнуло у них в головах і вони не запитали у інших людей "а чого так?" "А може то якийсь розводняк?"
Усі фейспамили та відповідали - "Так! Розодняк!"
При спробі розірвати договір їм пригрозили колекторами.
Декілька років пройшло з того моменту як вони підписали той договір, а автомобіля і досі нема...

Кінець

ПС: Автомобіль мав бути якийсь Фолькваген, якщо не помиляюся.

***

Це на днях був у гостях та таке мені розказали про тих родичів. І зараз згадалось воно мені бо у ФБ (у нашій Равонівській групі) зустрів такого плана коментар про таку ж компанію.
Невже у людей не має клепки в голові?
Як то кажуть "без лоха и жизнь плоха!"
Чим то усе закінчилося, на жаль, не знаю. Чи платять далі? Чи якось перестали? Але факт- вони відвалили купу силенну бабла!
 
Последнее редактирование:
чудова схема ) і бачиш, такі кидали не лишаються без шматка хлібу (з маслом та варенням). Кажуть же, скупий платить двічі.
 
Я по такой схеме, года четыре назад, хотел ЗАЗ форза взять. Но, меня остановила во первых сама машина (крайне мне не понравилась), да и отзывы в интернете о таком способе покупки не такие уж и однозначные. А самой решающей точкой стало то, что когда я смотрел машину к менеджеру пришла какая-то, кинутая таком же способом, семья, и устроила разборки. Я сразу понял, что дело запахло жареным, и в сторону таких автоклубов больше не смотрел.
 
новые машины везде, кроме официального диллера, могут сулить разводняк
практически любая схема кроме официального кредита или лизинга - разводняк
 
Не, ну мы тоже брали в кредит в салоне, ещё ждали цвет машины 2 недели :maybe:. И случай интересный получился: у меня справка о доходах была с минималкой. После введения цифр, программа банка не могла дать подтверждение о выдаче кредита (маленькая зарплата) :D. Девушка аж расстроилась, а нам смешно стало, шутили - программа не в состоянии подсчитать по минималке (интелект "навернулся" :D). Потом говорит: дня через три на "вверху" примут решение - я сразу перезвоню. Дали кредит на следующий день . Вот вам и банковская программа :D.
 
Я когда Равон брал, хотел в ОТП банке кредит оформлять, потому что Глобус как-то не внушал доверия, хз чо за банк. Но ОТП по моим доходам сказали только на 3 года. Я их и так и эдак уламывал, не, не меньше 3х лет. Кароче я попросил менеджера передать привет их безопасникам и сказал, что в следующий раз я их банк даже рассматривать не буду. У Глобуса вопросов не возникло, оформил на 2 года без проблем. =) А машину я тоже ждал 2 недели, заказывал серебро.
 
Назад
Вверх Снизу